a bittersweet symphony

godkväll bloggen. nu har jag vaknat till liv. haha. igår så var jag hemma hos Malin & Ida, vi tittade på Saw filmer och gick och la oss alldeles försent. Träffade Staffan uppe på nya Coop, han hade man inte sett på år&dar och han är lika fin nu som han var då! :)
Fredagen var rolig och intressant. Jag var skitfull, efter ett par månaders "uppehåll" från alkohol så vet man inte riktigt var gränsen går. Och skickade fyllesms gjorde jag också. Pinsamt men sant. Och istället för att ta chansen att hitta någon förkvällen så åkte jag hem och väntade på något gott istället. Vet inte om det var ett smart val eller inte. Den som lever för väll se. I vilket fall så var fredagen trevlig, det var intressant och kul att träffa folk som man inte träffar annars. Och man "tog" upp kontakten med old friends and make outs! :P

annars då? jo idag har jag sovit & jobbat i 1 timme! Så snabb var jag idag.
Jag var även ute i skogen med Mullehästen i fredags, han var lite halvstörig plus att han hade ont i fötterna för att jag tog ut honom nästan precis efter hovslagaren hade verkat honom. Men fördet mesta skötte han sig faktiskt. Trots att han var slöare än någonsin (igen... Vad hände med hästen som var pigg så han blev dum & rädd för hörn?)
Brottning var det också i fredags, förlust för oss mot Hästveda. Men matchen var tajt och hade Jonas vunnit mot Gordon Liljegren (det för typ 6år mellan dem) så hade vi nog vunnit. Surt som sören är det dock att vi alltid har stolpe ut.

Nä det var väll detta jag ville ha sagt. Men det kommer ett inlägg till, dock bara med bilder från sommaren. Nu är det fan vinter. Kallt och hemskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0