Dessie är den sötaste av dem 3

jag tittar på Aschberg just nu, Dessie, Kissie & Paow, var med där och pratar, och nu förstår jag verkligen varför Kissiepissie får redigera sina bilder. Hon är både större och fulare än vad både Dessie & Paow är. Lite ålderskomplex kanske? Nej, av dem tre så är verkligen Dessie den som är sötast. Yngst och sötast.
Men iaf Kenza är fortfarande min "förebild" för min bloggvärld typ, tillsammans med Zykomeriska innan mammabloggen, Gynning, Quetzala Blanco & Elin Kling! Det ska vara nice annars kan man lika gärna skita i det.

jag tror faktiskt att Kissie är påväg ner nu, nu när man sett henne, och ser hur ful hon faktiskt är. Och hur redigerad hon faktiskt är. Visst Dessie redigerar sig hon också, men hon behåller fortfarande sin skönhet.


hade hon bara haft lite mer ögonbryn så är ju dessie söt trots att hon fular sig.


tillskillnad från Kissie pissie som faktiskt ser ut som en av ankorna som hon lägger upp över sina läppar varje gång hon precis har förstorat dem. Tyckte väll att det var konstigt att hennes lillebror är så ful och att hon ser så "bra" ut. Men här har vi ju svaret. Live i tv. Kissie är ful! I'm sorry

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0