Sonia Rykiel pour H&M

H&M välkomnar ännu en fantastisk designer till ett samarbete. Sonia Rykiel är det senaste tillskottet i deras fantastiska skara av underbara designers som gör kläder för H&M. Den franska designerhuset kommer att vara gästdesigner under hösten 2009 & vintern 2010.
Den första kollektionen kommer den 5 december, och kommer innehålla fantastiska underkläder & accessoarer. 1500 utvalda H&M butiker kommer att sälja dem, men även några av Sonia Rykiel's främsta butiker kommer att sälja underkläderna.

Sonia Rykiel är känd för sina ihåliga plagg, och det kommer det även att designas för kvinnor & barn mellan 1,5-8 år. Den andra kollektionen kommer att släppas 20 februari 2010.

Underklädeskollektionen Sonia Rykiel pour H&M är en fantastisk möjlighet att sprida Rykiels modefilosofi till ett stort antal kvinnor runt om i världen, och det är dessutom en underbar avslutning på året. Den stickade kollektionen är ett perfekt sätt att välkomna en ny och färgsprakande säsong”, säger Nathalie Rykiel, chef och konstnärlig ledare på Sonia Rykiel.


Sonia i rött hår, senaste gästdesignern hos H&M



dem senaste bilderna från kollektion 1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0